Blog

Etkinlik
Krem Deodorant Nedir? Nasıl Kullanılır?
Krem Deodorant Nedir? Nasıl Kullanılır?

Krem deodorant, diğer deodorantlar gibi ter kokusunu önlemek ve gidermek için kullanılır. Vücut kokusunun en yoğun görüldüğü bölgeler, koltuk altlarıdır. Krem deodorantlar, koltuk altındaki terlemeyi ve terlemeden kaynaklanan kötü koku oluşumunu önler.

Krem Deodorant Nasıl Kullanılır?

Duş aldıktan hemen sonra temiz cilt üzerine krem deodorant uygulayabilirsiniz. Bir miktar krem deodorantı uygun bir araç gereçle ya da elinizle koltuk altınıza yedirerek sürebilirsiniz. İşte bu kadar!

Neden XO Krem Deodorant Kullanmalıyım?

XO krem deodorantlar, içerdiği özel krem formülü sayesinde en hassas ciltlerde bile etkin koruma sağlar. Krem yapısı ile hızlı emilim sağlayan XO krem deodorantlar, cilt üzerinde herhangi bir kalıntı bırakmaz. Ayrıca doğal içeriği ile cildi yumuşatarak pürüzsüz bir görünüm yakalamaya yardımcı olur.

XO krem deodorantlar unisex olarak kullanılabilir. Bunun yanı sıra parfümlü ve parfümsüz içerikleriyle tüketicilere farklı seçenekler de sunar. Kolay ve hijyenik bir uygulama sağlayan XO krem deodorantlar; talk içermez. Bu sayede 24 saat süren Ter-Temiz bir rahatlık deneyimi sunar.